tiistai 4. maaliskuuta 2014

Relaa ja tyttöjen juttuja

Nyt on viimeinen vaparitreeni takana eli tästä eteenpäin kisoihin asti relaan ja keskityn tyttöjen juttuihin. Tänään laitettiin ripset kuntoon. Käytän siis muutenkin kokoajan ripsienpidennyksiä, koska ne sallivat minun meikkaamattomuuteni hyvin. En jaksa meikata joka aamu ja varsinkaan minnekään salille. Normaalisti ripset ovat 14mm ja nyt laitettiin joukkoon myös 15mm ripsiä muutamia, joten saimme pidemmän vaikutelman ilman hurjaa muutosta :) laitetaan vielä torstaina muutamat timantit ulkokulmiin.

Torstaina vuorossa on jalkojen sokerointi ja toki myös brassisokeroinnin huolto. Tämä täytyy tehdä koska bikinien alaosa on hyvin niukka ja en halua mitään apinapöheikköä pursuamaan sieltä reunoilta. Kaikki siis pois vaan niin ei satu vahinkoja :) poistin tuossa taannoin myös kyynärvarsista karvat epilaattorilla kotona. En halunnut sheivata karvoja pois ettei tule sänkeä, niin päädyin epiloimiseen. Kisaväri näyttää kuulemma tasaisemmalta kun karvoitus poistetaan iholta.

Nyt on siis neljä päivää kisoihin ja viimeistelyt kovassa vauhdissa. Varsinaiset kikkailut alkaa torstaina mutta jotenkin tykkään tästä kikkailusta. Olen ollut ihan mahdottoman innoissani kisojen lähestyessä ja odotan innolla että miltä vartaloni näyttää kisapäivänä. Toki nämä ovat ensimmäiset kisani joten kaikki on uutta ja ihmeellistä. Veikkaan että seuraaviin kisoihin saadaan vielä parempi kunto kun tiedetään miten aineenvaihduntani toimii ja millainen viimeistely on hyväksi minulle.
Tänään jouduttiin menemään lääkäriin meidän nuoremman koiran kanssa. Mila on linkuttanut kovasti oikeaa etujalkaansa jo melkein kuukauden verran kun juoksi kuoppaan pellolla. No luustossa ei ollut mitään vikaa mutta rusto/lihasvaurioksi se sitten diagnosoitiin. Vähän on ollut hurtta hömppänä kun jouduttiin sedatoimaan röntgeniä varten. 



Nyt on aika painua nukkumaan, öitä!

Jannina



2 kommenttia :

  1. Tsemppiä kovasti kisoihin! Odotan innolla vapariasi ja tietty koko kisojen näkemistä =) toivottavasti katsomossa on tilaa...

    VastaaPoista
  2. Vähän tuntui olevan tilaa katsomossa mutta toivottavasti mahdoit mukaan ;) ja nautit esityksistä.

    VastaaPoista