lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vähiin käy ennen kuin loppuu, aika nimittäin :D

kääks.. nyt on enää tasan viikko kisoihin. Viimeisellä viikolla on viimeistelyjä tiedossa ja lepposaa treeniä. Nyt alkaa kaunistautuminen kisoja varten.

                                                    Tämmöinen tuli aamulla herättämään.

Olen menneellä viikolla ollut khdesti kauneushoitola Adeleinessa Technispa vartalohoidossa ja tuloksia on tullut paljon. En toki väitä että hoito olisi itsessään mikään ihmehoito että muutoksia tulis jos ruokalilut on persiillään ja lojuu päivät pitkät sohvalla. Puhdas ruokavalio yhdistettynä salitreeniin ja tähän vartalohoitoon tuo tuloksia. Minulla senttejä on lähtenyt reisistä ja takapuolesta aikalailla. Iho on paljon kiinteämpi ja sileämpi kuin ennen ja kerrankin sisäreidet ei hinkkaa yhteen kävellessä :D
Tässä vähän osviittaa. Kahden viimeisen sarakkeen vuodet ovat siis väärin. siinä pitäisi olla 2014. Että vaikka paino ei ole radikaalisti tullut alaspäin niin sentit ovat kadonneet hyvin.

Tänään pääsin vihdoin kampaajalle ja menin New Visioniin Marjut Toivosen hellään huomaan. Värjättiin hiuksista tyveä ja sävytettiin loppupituutta. Blondaamisen varjopuolina on sävyn kääntyminen liikaa keltaiseen ja olen ennen värjäillyt hiuksiani kotona kaupan väreillä. No kellertävähän se tyvi yleensä on mutta nyt asiaan saatiin korjaus.

                                                                 Tästä lähdettiin

Ja tähän päästiin. Ihanat hiukset tuli ja sävy on juuri oikea, kylmän vaalea.
Vähän latvoja pätkittiin mutta ei paljoa :D Viikon kuluttua sitten aamulla kampausta väsäämään.

Sain mukaani paljon Cutrinin tuotteita. Shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille, Shampoo ja hoitoaine blondatuille hiuksille eli hopeatuotteet, silk milk hoitosuihke ja kampausneste joka laitetaan ennen föönausta kosteaan tukkaan. Näille kaikille on käyttöä tässä tukassa. Kiitos Cutrin ja New Vision.
Tänään piti olla vapari ja kävelytreeni Johannan kanssa mutta tuli viestiä että hän on kipeänä eli peruttiin tämän päivän treenit. Huomiselle olin jokatapauksessa sopinut vaparitreenin Satun kanssa ja kävelytreenit Elixialla tiimin muiden tyttöjen kanssa. Tänään siis salille tekemään viikon viimeinen treeni eli rinta, ojentaja ja vatsa. Illalla toki kävelylle hurttien kanssa.

-Jannina


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti