torstai 6. maaliskuuta 2014

GoExpo ja Fitness Finland

Viimeinen päivä ennen kisoja. Huhhuh! Ihanaa..
Eilen levitettiin ensimmäinen kerros jantanaa iholle ja ihan kivalta näyttää. Vielä kyllä tarvitsee toisen ja ehkä kolmannenkin kerroksen. Väri kuivuu iholle hyvin eikä nukkuessakaan levähtänyt mihinkään. Tai vielä en ainakaan ole huomannut :)

Tänään aamulla on harjoiteltu poseeraamista ja venytelty kevyesti jäseniä auki. Vielä olisi kevyt kuntopiiri vuorossa :) klo 13 alkaa messuilla meidän tiimin esittäytymisohjelma ja esitetään pieni tanssi siellä lavalla. Illalla sitten rekisteröityminen ja lavakokeilut :)

Kävin toissapäivänä kaupasta hakemassa normieväitä ja sitten hieman karkkia kisaillalle. Namnam.. Olisin voinut uida noissa laareissa. Tuoksu oli huumaava. Kyllä se vain niin että herkkuhiiri pyrkii kovasti esiin vaikka ilman mitään sokeria on oltu jo kolme kuukautta.
Eilen tosin ruokavalioon kuului riisikakkuja nutellalla!... Oli muuten ihan törkeän makeata ja ehkä jopa hieman pahaa? Tuli huono olo sen jälkeen. Että lauantai iltana voitte tavata hyvin huonovointisen tytön jos meinaan syödä kaikkea mitä olen suunnitellut ;)

Hiphip.. Fiilis on korkealla :) eikä ainakaan vielä jännitä. Huomenna aamulla meikki kuntoon ja kampaajalle aamusta. Kampaajani Marjut on täysillä mukana projektissa ja tänäkin aamuna tuli tsemppiviestejä ;) ihanaa että niin moni on tukena tässä projektissa. Korvaamattoman avun olen saanut ystävältäni Satulta joka on tehnyt kisaohjelmani ja treenannut minun kanssa viime syksystä lähtien. Satu toimii myös huoltajana ja värin levittäjänä ;) Rakas työkaverini Pirre on ollut koko tämän dieetin kanssani tukidieetillä, ajatelkaa.. Joku joka ei ole osallistumassa mihinkään kisoihin halusi alkaa diettaamaan samoilla safkoilla ihan vain tueksi :) pirre on myös värvännyt töistä tukijoukkoja paljon mukaan kannustamaan kisoihin. Toivottavasti huomenna esiinnyn hyvin ja sijoitun mahdollisimman korkealle. Huomisesta tulee mahtava päivä!

Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti