sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Vaellus Kouvolan luonnossa

Tänään kotiuduttiin Kouvolasta Repoveden kansallispuistosta. Oltiin vaeltamassa miehen ja koiran kanssa ja koska koiran jalka leikattiin 4 viikkoa sitten ei kierrettykkään koko kaakkurinkierrosta 25km vaan käveltiin autosta suoraan mökille n.5km ja sieltä käsin käytiin pienemmällä lenkillä.

Jo menomatkalla aurinko paistoi lämpimästi ja loi positiivista kesämieltä. Viimeksi kun oltiin vaeltamassa Korouomalla satoi kaksi päivää aivan kaatamalla :) Nyt oli parempi sää!



Tuosta portista lähdettiin luonnon keskelle kävelemään. Upeat olivat maisemat ja ainoa mitä kuului oli lintujen laulu.



Korkealle kiivettiin monesti ja alas tultiin monesti. Jalat ja takapuoli sai tehdä duunia että jaksoi kiivetä rinkka selässä auringon paisteessa. Yksi lenkki tehtiin tosiaan ilman reppuja koiran kanssa. Otin kuvaa koirasta tuolla ylhäällä ja meinasi käydä niinkin hassusti että kun otin remmin irti kuvaussyistä koira meinasi peruuttaa riinteeltä alas :( onneksi ei kuitenkaan pudonnut. Pidetään siis remmit kiinni koirassa jatkossa noin korkealla.



Tässä on mökki jossa yövyttiin. Kuutinkämppä oli hyvä mökki ja se oli järven rannalla ja mökkiin kuului oma nuotiopaikka. Koira kävi ahkerasti uimassa ja yllättävän hyvin ilmoitti liian lähelle tulevista retkikunnista.

Nyt ollaan päästy kotiin ja vaihdettu sortsit jalkaan. Heti suihkun jälkeen laitettiin grilli kuumaksi parvekkeella ja grillailtiin lihaa ja maissia. Nyt vielä pikkasen lepoa ja sitten lenkille tuonne aurinkoon. Viikonlopun aikana tuli käveltyä maastossa n.15-16km ja toki vedet kannettiin järvesta ja halot hakattiin itse. Minäkin pääsin hakkaamaan halkoja ekaa kertaa ja ihan hyvin tuo sujui :D 10 ämpäriä vettä alhaalta järvestä oli hyvää treeniä. Niin paljoa vettä ei oltais edes tarvittu mutta innostuin kantamaan.

Huomenna sitten taas pyörällä töihin.. hiphip ja kisoihin alle kaksi viikkoa :)

- Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti