lauantai 10. toukokuuta 2014

Viikko vilinää täynnä

Koko viikko on tosiaan ollut vilinää täynnä.. Kaikkea hääjuttuja on järjestetty ja no töissäkin on pitänyt olla. Ja liikaa todella olen ollut duunissa. Ylitöitä on pukannut ja niistä kun on esimerkiksi iltavuoron jatkoksi huono kieltäytyä, kun ei sitä potilasta voi siihen pöydälle jättää jos leikkaus jatkuu ennakoitua pidemmäksi :(

No urheilut on jäänyt vähemmälle tällä viikolla ja nyt viikonloppuna vähän koitan korvata tätä. Onneksi maanantaikin on vielä vapaana niin saa selvitettyä päätä lenkkipoluilla ja salilla.

Oltiin keskiviikkona katsomassa juhlatilaa jossa häämme järjestetään. Suunniteltiin pöytien paikkoja ja koristeluja. Tila on suomenlinnassa Pirunkirkonjuhlatila ja tilana aivan mahtava. Vanhat tilat tarjoavat sellaisinaan jo upeat puitteet juhlille.

Perjantaina olinkin sovittamassa hääpukuani ja siihen tehdään tosiaan pieniä muutoksia vielä vaikka se tilattiin mittojen mukaan silloin viime syksynä. Tyttö on pienentynyt vuodessa sen verran että puvusta otetaan sisään ja helmaa lyhennetään edestä. Laahukselle pitää tehdä nostot taakse, jotta tanssiminen onnistuu ja porukka ei seiso helman päällä kokoajan.

Puvun sovituksesta riensin suoraan tapaamiseen kuvaajan eli Ömer Acarin kanssa. Sovittiin Ömerin kanssa käytännön järjestelyistä ja kuvien yleisestä fiiliksestä eli vähemmän virallista pönötystä ja enemmän nuorekasta fiilistä kuviin. Hauskoja otoksia myös joukkoon :D Minusta ei olle koskaan otettu esimeksiksi ylioppilaskuvia sen takia koska en halunnut ottaa virallisisa pönötyskuvia jotka äitini olisi halunnut. No kuvaajan kanssa päästiin hyvin yhteisymmärrykseen kuvien luonteesta. Sama kuvaaja ottaa myös minusta vähän fitnesskuvia sitten viikkoa ennen kisoja.


Vaikka en ole vieläkään saanut oman uuden tiimini verkkareita niin se ei juuri nyt huolestuta niin paljoa koska sain vanhan tanssikouluni Dance Actionin tiimitakin :D takki on ihana. Todella laadukas shoft shell takki, jossa on pieni vuori. Eli lämmin tällä säällä ja pitää vettä. Harmittaa ettei olla vieläkään saatu FitnessFinlandin verkkareita, koska en luultavasti saa painettua yhteityökumppaneiden logoja takkiin. Nice! Logot jäävät luultavasti pois Riminin kisoista ellen keksi jotain erikseen tilattavia merkkejä jostain. No netistä hieman selailin eri firmoja niin minimitilaukset ovat 100-150 kpl:n luokkaa. No en mä nyt ihan niin montaa tarvitse kyllä. Turhauttaaaa!

Viikon kuluttua olisi tiimipäivää elixialla mutta minäpä olenkin nohevana tyttönä  Repovedellä vaeltamassa. No alkuperäisistä suunnitelmista poiketen me ei kierretä koko kaakkurin kierrosta vaan kävellään vuokramökille ja siitä sitten eri pituisia lenkkejä koiran kanssa. Milalla kun on tuo kinttu vielä paranemassa niin ei pysty viemään sitä kävelemään 24km matkaa kahtena päivänä vaikka energiaa riittäisikin roimasti! Johannalta vielä pitää pyytää ruokaohjeet viikonlopulle, kun aerobista tulee kuitenkin enemmän kuin normaalisti. Luulen että jotain kuitenkin syön erilailla. Ja kun eväiden pitää kulkea repussa mukana niin kanasalaatti ei ehkä ole se juttu :D tai no mene ja tiedä..

-Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti