tiistai 27. toukokuuta 2014

Valmistautuminen Riminiin on alkanut

Viime päivät ja viikot on paukutettu vapaaohjelmaa enemmän kuin salia konsanaan. Oli pakko tehdä päätös että vapari menee salin edelle koska se oli huonommassa jamassa. Vaikka ei se nyt ihan kuraa ollut mutta nyt olen suht tyytyväinen :) Maanantaina pidettiin kenraalitreenit Sadun kanssa ja 22h päivystyksen ja pienten unien jälkeen ohjelma sujui yllättävän hyvin joten luotan siihen että se menee maanantainakin hyvin Riminillä.

Nyt ollaan keskitytty enemmän kauneuden hoitoon. Lauantaina kävin kampaajalla Marjutin luona New visionissa. Tukka saatiin kuntoon jälleen kerran ja sävy on jälleen kerran paras mahdollinen.




Kelit oli viikonloppuna upeat ja sortseilla pärjäsi hienosti vielä maanantainakin. Mutta tänään oli ihan järkyttävä ilma.. kylmä ja sataa. Aamulla tuli ikävä talvitakkia ja kaulaliinaa :(

Tänään sain pitkästä aikaa taas kynnet juhlakuntoon. Ammoisina aikoina kun olin lentokentällä töissä sai pitää geelikynsiä kokoajan mutta nyt ammatinvalintakysymyksen takia en voi pitää geelejä. Mutta nyt kisojen takia päätin laitattaa jälleen kivat bling kynnet kaverillani Minnalla.



Minna on myös ammattimeikkaaja ja on meikannut minua ja muita ystäviäni kisoihin ja erilaisiin juhliin :D
Hopea kimalle oli kompromissiratkaisu kun bikinit ovat sinivihreät ja vapariasu pinkki/musta. Strassit ovat hopeita. Koneella kirjoittaminen kynsillä on jokseenkin hankalaa ja aikaavievää, joten jätetään tämä tähän. Tämän tekstin räpeltäminenkin on kestänyt kohtuuttoman kauan.

Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti