maanantai 10. helmikuuta 2014

Maanantai :D

Viikko alkanut vapaapäivällä tai toisinsanoen päivystysvapaalla. Viimeviikolla tuli tehtyä niin paljon töistä et en meinaa kyllä hetkeen ahkeroida noin paljoa.

Tänään oli treenitreffit kaverin kanssa ja mentiin Kampin Fressille treenailemaan. Minulla vuorossa oli olkapäät, ojentajat ja vatsat. Treenit alkavat olemaan hieman väsyneempiä kun aiemmin ja ennätyksiä en edes yritä tehdä koska ne eivät tule onnistumaan. Nyt on tavoitteena vain saada tuntumaa lihaksiin ja treeniä perille vaikka painot ovatkin pienentyneet.

Lauantain jalkatreeni tuntuu vieläkin takareisissä ja kävely on hieman tönkköä. Mutta venyttelyillä siitäkin kireydestä pääsee eroon :D

Istuskeltiin infrapunasaunassa 30min. ajan ja voi kun hiki virtasi oikein kunnolla. Saunassa on mukavaa istuskella jos siellä saa olla rauhassa. Sen takia ajoitan menemiseni yleensä sillei että mikään ryhmätunti ei ole juuri päättynyt. Tavallisessa saunassa en juurikaan jaksa istua kun en tykkää kuumasta ja kosteasta ilmasta. Infrapunasaunassa on mukavaa kun saa lukea lehtiä ajankuluksi.

Nyt illalla oli ripsihuollon vuoro. Käyn kaverini luona laittamassa ripsiä ja nyt on räpsyttimet jälleen ojennuksessa :D Yleesä nukun siinä ripsienlaitossa kun olen niin väsynyt yleensä mutta nyt olin nukkunut päiväunet juuri ennen niin pysyin havinaisesti hereillä koko huollon ajan.

Sain tilattua kisaväritkin ja niitä odotellessä sitten. Päätin kokeilla JanTanaa näihin kisoihin ja toki testaan väriä reilusti ennen kisoja että sävy on hyvä. Toivotaan parasta :D

- Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti