torstai 13. helmikuuta 2014

Pyllytreeniä

Noniin olipa taas elämäni jalkatreeni Johannan kanssa. Luulot otettiin pois heti aluksi kyykyllä smithissä. Tein todella syviä kyykkyjä (ass to the grass -meiningillä) ja Johanna sai kirjaimellisesti nostaa minut ylos lattialta viimeisessä sarjassa. Ihan meinas oksettaa! ah mutta niin hyvää treeniä. :D Loppu treeni menikin sitten jalat hyytelönä ja tutisten.

Rinnalleveto sujui hyvin ja sain nostettua painot viimeseen sarjaan jopa 35kg asti, hui voimaa siis löytyy. Johannan pitäisi olla joka treenissä nyt mukana kun mennään pienemmillä kaloreilla ja kisat lähenee.

Tiistaina ja keskiviikkona tuli käytä juoksemassa koiran kanssa aamulla. Tykkään kyllä käydä juoksemassa ennen kun ihmiset valtaavat tiet. Teitä ei myöskään ole aurattu vielä viiden aikaan mutta ei se menoa haittaa. Mila jaksaa vetää emäntää eteenpäin jos meinaa tossu tarttua lumeen kiinni.

Onpa taas ilmeellä paiskattu kun tuota kuvaa on otettu. Lenkin jälkeisiä tunnelmia hississä!

Lauantaina on vuorossa Inbody mittaus. Menen Monna treenaa blogin kirjoittajan Monnan pitämään mittaukseen. Olen muutaman kerran aiemminkin käynyt niin samalla laitteella saa vertailukelpoisia tuloksia. Saas nähdä mitä tämä dieetti on tehnyt kropalle :D

Mittauksesta suoraan on sitten Fitness Finlandin tiimitapaaminen Elixialla, hip hei. Siellä käydään kisajuttuja läpi ja myös vapaaohjelmia, hui! Vähän jännittää esittää omaa ohjelmaa mutta hyvin se menee. Kisatkin alkavat jännittämään pirusti :D



Tämmöiset hienot takit saatiin töihin. Ei palele dieettiläinenkään töissä.

- Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti