lauantai 8. helmikuuta 2014

Lauantain huumaa ja vauhtia

Ihanaa vapaapäivä.. päivä täynnä toimintaa. Koko viikko mennyt töissä hyvin tiiviisti. Tein yli 12h päiviä melkein jokapäivä. Perjantaina pääsin hieman aiemmin salille treenailemaan, muuten siellä oltiin todella myöhään.

Tänään tein aerobisen koirien kanssa. Kävelin reippaasti 40min lenkin ennen aamupalaa. Syke korkealla jo sen takia et koirat ei vielä ihan osaa kävellä yhdessä ja kun toinen on vasta 6kk niin vauhtia riittää.

Kävin myös uuden yhteistyökumppanin puheilla. Eli hiuksiani huoltaa jatkossa New Vision kampaamo Helsingin viikissä ja hiukset laitetaan kuntoon Fitness Helsinkiä varten. Kampaus tulee olemaan siis ammattilaisen käsialaa. Tällä vältetään hiuskatastrofit kisa-aamulta. Olen toki yli 10 vuotta laittanut hiukset aina tanssikisoihin itse mutta tämä on hieman eri juttu, koska kiharoiden laittaminen on välillä haastavaa. Joskus ne onnistuvat ja joskus taas eivät. Enkä halua että kisa aamu on juuri se aamu milloin ne eivät onnistu. Koska töistä kisojen eteen on tehty yli vuosi, en halua että jokin menee vikaan viime metreillä.

Tehtiin  myös kaasojen kanssa kutsuja häihin ja saatiin yli puolet jo tehtyä :D iik.. puoli vuotta enää suureen juhlaan :D





Tänään oli suunnitelmissa myös muita kisavalmisteluita. Nimittäin brasilialainen sokerointi ja säärien sokerointi. Huh.. olin pelännyt tätä jo kauan mutta bikinien alaosa on niin pikkiriikkinen että pakko on karvat poistaa kokonaan. Aluksi tuntui ettei tämä nyt niin paljoa satukkaan mutta hyvin nopeasti tajusin ettei tästä nyt ihan helpolla selvitä. Keskivaiheilla sattui ihan törkeästi mutta loppua kohden taas helpotti. Anniina sanoi että seuraava kerta on jo paljon helpompi, toivottavasti!
Ennen kisoja vielä kerran ja sitten on tyttö kisakunnossa.

Ensi viikosta siirryn taas kalorivaihteluihin eli jokatoinen päivä vähemmän hiilaria. Se tuntui toimivan minulla hyvin. Viikon olen taas mennyt tasaisilla kaloreilla ja paino ei ole pudonnut yhtään ja sentit on samat. Joten muutosta kehiin taas ja kohti uusia kymmenlukuja painon kanssa.

Voin antaa esimerkin "gourmee" ruoasta jota syön jokapäivä. En jaksa kuluttaa hirveästi energiaa ruoanlaittoon, koska ravintoaineet on tärkeimpiä. En ole koskaan kokenut ruoanlaittoa mitenkään intohimona, joten tämmöinen bodyruoka sopii minulle kuin nenä päähän.
Näyttää järkyltä ja ei maistunukkaan erikoiselle :D Tämä ei sovi kaikille.



Nyt vielä salille tekemään jalat niin salitreenit on pulkassa tältä viikolta. Huomenna on päivystysvuoro niin ei pysty tekemään oikein mitään muuta kun odottelemaan mahdollista soittoa työmaalle.


-Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti