sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Inbodyn tuloksia ja tiimipäivää

Kävi eilen Monnan inbody mittauksessa crossfit vantaan tiloissa. Olen ennenkin käynyt Monnan mitattavana. Kerran viime syksynä ennen dieetin alkua kävin HUS:n mittauksessa mutta kävi ilmi että laite on juyrikin sama yksilö niin edelliset mittaustulokset löytyivät muistista :D

Eli siis kun aloitin projektia yli vuosi sitten rasvaprosentti oli 18.3% ja juuri ennen dieettiä se oli noussut 22.2% (korkeammalle kuin koskaan) no..

Dieetillä olen pudottanut painoa reilut viisi kiloa, toive vain oli ettei lihaksista olisi lähtenyt mitään tai ainakin hyvin vähän.
Lihaksista ei siis ollut lähtenyt mitään vaan tullut jopa lisää. Kaikki lähteneet kilot olivat rasvamassasta.. hiphip!! Ja rasvaprosentti oli huikeat 16.7% koskaan se ei ole ollut noin alhainen. Mutta kysymys herää.. Missä on vatsapalat? ei ole paljoa näkynyt tässä kropassa. No kolme viikkoa aikaa :D Muuten mittaukseen olen huipputyytyväinen.

Suoraan mittauksesta ajoin kaupunkiin ja Elixia Alexiumille tiimitapaamiseen. Siellä tapasin lisää tiimin tyttöjä, kävimme läpi vapaaohjelmia, kävelyitä ja kisa-asuja. Bikineitä minulla ei vielä ollut mutta vapariasua esittelin Elselle, joka oli tyytyväinen. Lisäsimme toiseen jalkaan muutaman koristeen niin sillä tuli hyvä. Sami Vaskolalta sain hyvin vinkkejä miten parantaa vaparin tekniikkaa ja liikekieltä.
Kävin ostamassa tummaa meikkivoidetta, jotta naama ei olisi liian vaalea kisavärin kanssa ja kyllä tuli tummaa :D ja pikkasen myös glitteriä silmiin. Ripsiin laitetaan muutama timantti seuraavassa huollossa.
Nyt treenailemaan vapaaohjelmaa kisahallille..

- Jannina


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti