tiistai 18. helmikuuta 2014

Hemmotteluhoitoja ja kisaväriä

Kävin tänään hartaasti odottamallani kokovartalohoidossa. Sain vinkin Anniina Krökiltä, jonka luona kävin sokeroinnissa taannoin ja hän oli saanut hyviä tuloksia Guinotin Technispa hoidosta, jolla voidaan vähentää selluliitin määrää ihon alla. Menin Kauneushoitola Adeleineen, joka sijaitsee Herttoniemenrannassa.
Hoito perustuu semmoiseen "imuriin" jolla käydään ensin koko keho läpi ja myöhemmin voidaan keskittyä ns. ongelma alueisiin.

1. Imurullaus hajottaa selluliitin rakenteen
2. Ioniaatio hajottaa rasvoja
3. Stimulaatio kiinteyttää ja poistaa nestettä

Kaikki tämä tapahtuu samanaikaisesti samalla käsikappaleella. Hoito ei ollut ollenkaan epämiellyttävä vaan paikoittain jopa kutitti. Vähän kuin ihoa oltaisiin tosiaan imuroitu geelin avulla.
Varasin muutaman ajan ennen kisoja vielä ja toivottavasti iho olisi mahdollisimaan sileä ja kiinteä sitten lavalla vaikka en koe itselläni olevan kovin suurta selluliitti ongelmaa. Kaikki aseet siis käyttöön :D
Sain muutaman rasvan kokeiluun.

Kisaväriksi valitsin tosiaan Jan Tanan ja levitän sen itse kotona iholle muutamaan otteeseen. Tai no en minä sitä joka paikkaan saa mutta siihen on värvätty apujoukkoja :D Olen levitellyt jos jonkinmoista rusketusainetta vuosien varrella kun on tullut kisattua tanssin saralla, joten uskon että selviydyn tästä hyvin. Ja jos en selviydy niin ensi kerralla sitten vaikka suihkurusketukseen.

Samassa paketissa tuli ihanan pirtsakka uusi sheikkeri, näitä ei ole koskaan liikaa :D

Tässä vielä kuvia sunnuntain vaparitreeneistä. Alkaa ohjelma olemaan jo hyvässä kuosissa, kun saatiin muutama muutos vielä tehtyä. Vielä kun muistaisi hengittää oikeissa kohdissa niin jaksaa vetää koko ohjelman läpi.


Nyt sitten takaisin kisahallille ja tanssimaan. Viimeiset viikot aikaa vielä ja sitten Messukeskuksessa näytetään mistä kana pissii :D

- Jannina






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti