keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Soon to be Rouva

ounou kohta se on.. Hääpäivä.. Me mennään naimisiin!!

Viimeinen viikko on ollut kaikenkäköistä tekemistä täynnä. Itseasiassa se kuuluisa häästressi on iskenyt vasta nyt. Onneksi! Treenaaminen on yllättäen jäänyt vähän vähemmälle mutta ensi viikolla on sitten aikaa enemmän.

Tällä viikolla on ollut kaunistautumista melkein joka päivä. Maanantaina kävin AnniinActionilla eli Anniina Krökin käsittelyssä ja sokeroitiin paikat kuntoon hääyötä varten :) Olen käynyt Anniinalla myös ennen kisoja ja aivan yhtä kivuliasta se oli nyttenkin :) mutta työn jälki on sen arvoista.

Tiistaina kävin luottokampaajani Marjutin käsittelyssä. Värjättiin tyvi kuntoon ja laitettiin taas tummempaa raitaa alahiuksiin ja vaaleampaa kirkastamaan päältä. Joka kerta olen lähtenyt New visionista tyytyväisenä. Marjut laittaa myös hääpäivänä minun ja kaasojen tukat juhlakuntoon.

Aikaisemmin tukkä näytti tältä:
Tyvi kasvaa hyvin tummana vaikka oikeasti oma hiusten värini ei ole noin tumma. Mutta Marjut häivyttää todellisuuden mallikkaasti.

Tämän jälkeen oli vuorossa kirkkoharjoitukset Suomenlinnan kirkossa ja saatiin kaikki päivän koreografiat kuntoon :)

Illalla kaasoni Minna laittoi kynnet kuntoon. Ja nyt onkin outoa olla kun normaalisti en saa työn takia kynsiä pitää niin tämä kirjoittaminenkin on vähän hankalaa.


Vihdoin käytiin myös ostamassa macciini uusi laturi verkkokauppa.comista tosin senkään ostaminen ei sujunut ongelmitta vaan ensin myyjä antoi minulle väärän laturi joka huomattiin sitten vasta kotona. Argh.. ja uusi reissu jätkäsaareen. No lopulta uusi laturi saatiin käyttöön. Ostettiin myös häitä varten meidän järkkärille kolmijalka ja niin hieno sähköhammasharja ettei ihan heti osattu sitä edes käyttää :DDD No se nyt ei ihan ollut häitä varten vaan ihan muuten vain. Sillä tulee ainakin pestyä hampaita tarpeeksi kauan kun hymynaama ilmoittaa koska voi lopettaa :) tähän on tultu!!

Ripsiräpsyttimetkin on ojennuksessa häitä varten. Edelliset olivat kerenneet pudota kokonaan koska ajoitin huollon vasta nyt tälle viikolle. Normisti olisin mennyt jo edellisellä viikolla. Vielä jos vähän hakisi väriä pintaan ja pukukin pitää noutaa Stilissimasta.. kääk.. alkaa jo mahan pohjassa kutkuttamaan!

Kisaamisesta ja dieettamisesta sen verran että oikea ranteeni on sanonut yhteistyön melkein kokonaan irti.. :( käsilläseisominen ja muiden pressien tekeminen oli hankalaa jo ennen Riminiä mutta hammasta purren tein kaiken. Nyt olen joutunut olemaan sairaslomallakin kipeän käden takia joten on aihetta miettiä kuinka pitkälle sitä on valmis menemään harrastuksen tähden. Ensin mietin osallistumista sitten bikinifitnekseen mutta en usko että kilapailuviettini saa siitä tarpeeksi a tuntuisiko dieettaaminen ihan turhalta sen takia. No mene ja tiedä. Mitään ei olla loppuun asti vielä päätetty. Harmittaa vaan tuo käsi todella paljon!

Viime viikon lauantaina oli muuten valmentajani Johannan häät. Morsian oli kaunis ja sulhanen komea :D oli hauskat juhlat, juurikin parin näköiset!



Nyt puuhailemaan aamun juttuja ja illalla symään miehekkeen sukulaisten luokse.. Pari päivää niin olen rouva ja minulla on ihana aviomies!

-Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti