sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Missä kesä?

Sataa sataa ropisee... parina päivänä on aurinko pilkahdellut kuten eilen mutta muuten on satanut kuten tänään. Kääk.. Missä se kesä on? Toivottavasti heinäkuussa on lämpimämpää tai ainakin yhtenä päivänä, koska en ole ajatellut mennä naimisiin takki päällä. En suostu sellaista hankkimaan, EN!!

Hääjärkkäilyt alkavat olemaan pulkassa ja pientä askartelua pitää vielä harrastaa :D olen toden teolla nauttinut askartelemisesta ja kaikenlaisesta näpertelystä. Ja senkin takia kun uppoudun täysin häämaailmaan on myös treenaaminen jäänyt hieman taka alalle. Mutta niin vain joskus on.. Juoksemassa olen käynyt ja koiran kanssa kävelemässä mutta saliurheilu on jäänyt. Ihan senkin takia en viime viikolla käynyt salilla kun olin paripäivää sairaslomalla oikean käden kipeytymisen takia. Käsi tai tarkemmin ranne on tullut kipeäski kevään mittaan vapaahojlematreeneistä mutta nyt se pirulainen kipeytyi myös töissä. Kävin työterveyshoitajalla ja fysioterapeutilla niin sain ohjeita joilla vahvistaa kättä ja ergonomiaan pitää kiinnittää erityishuomiota työmaailmassa.
Sain ranteeseen myös kinesioteippiä, joka alkoi seuraavana aamuna kutittamaan niin pahasti että oli pakko ottaa pois.. Ranteen iho oli ihan vesikelloilla ja todella ärtynyt teipistä. Luulen sen johtuvan ranteen sisäpuolen herkästä ihosta koska ei viimeksi selkään tai olkapäähän tullut mitään jälkiä teipistä.



Näissä maisemissa on juostu paljon :D tänään kun käytiin vesisateessa juoksemassa miehen ja koiran kanssa ei fiilis ollut ihan paras mahdollinen mutta selvittiin. Ei meitä sokerista ole tehty. Mukavampaa se toki on kun aurinko paistaa ja linnut laulaa.

Ensi keskiviikkona on vuorossa juoksutreenit Vesa Vuorenmaan kanssa.. Apua! Vesku on siis valmentajani Johannan tuleva aviomies ja hän treenaa kanssani juoksujuttuja. Mahtaa tulla kova treeni, saa nähdä kuinka tytön käy. Johanna edelleen suunnittelee ruokavalioni ja muut mutta nämä toisenlaiset treenit ovat ilmeisesti enemmän Veskun alaa. Sovittiin muuten pikkuvelin kanssa että juostaan puolimaratoni 14.9. kaisaniemijuoksussa. Meinaan alittaa sen kahden tunnin aikahaamun vaikka mikä olisi.. Sen piti mennä jo viimeksi mutta nyt on pakko onnistua.

Kaksi viikkoa vielä loman alkuun ja kolme viikkoa häihin. Hui! Tilattiin kaasojen kanssa mekkoja JJ`s Houselta ja oltiin tyytyväisiä kyllä mekkoihin. Pientä modausta joutuu tekemään kuten helman lyhentämistä ja pientä kavennushomma mutta se on vähäistä. Eilen jo leikkasin ja käänsin toisen kaason mekon helmaa ja pitää vielä ommella. Nuppineulatkin loppuivat ikävästi kesken :( Kämppä on täynnä hääkrääsää ja lisää tulee. Toivottavasti mitään ei inohdeta laatikonpohjalle.

Hääpäivänäkin luotan samoihin yhteistyökumppaneihin kuin kisaamassa. Ninkalta olen tilannut kaikki hääkoruni ja Marjut laittaa minun ja kaasojen hiukset juhlakuntoon. Olen käynyt jo koekampauksessa ja onneksi molemmat oltiin samoilla kannoilla kampauksen suhteen. Marjutin kaltaisen ammattilaisen kanssa työskentely on helppoa kun voi luottaa toisen kädentaitoihin.
Paljon on säihkettä luvassa :) harakka kuin olen!


Häihin olen hankkinut kaksi mekkoa sen takia kun useimpiin baareihin ei pääse sisälle hääpuvussa. Ei sillä että haluaisin mennäkkään niin kalliin mekon kanssa mihinkään jossa se voisi sotkeentua. Fiksumpaa oli hankkia toinen mekko illalle :) Kaasot suostuivat onnekseni pukeutumaan teemaväriin eli fuksianpunaiseen ja sattumalta ihastuivat jopa samanlaiseen mekkoon joten tilanne on optimaali :D Teemaväri toistuu muunmuassa mun hääkengissä, kukissa ja koristeissa. Mutten teemassa on myös mustaa, hopeaa ja timantteja (ylläri) :DD

Ei jaksais enää odottaa...

- Jannina-




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti