sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

New chapter!

Nyt se on alkanut. Uusi ajanjakso elämässämme, avioliitto!
Menimme naimisiin Suomenlinnan kirkossa 19.7.2014 ja juhlia vietettiin Pirunkirkon juhlatilassa siinä vieressä. Sää oli kuin upea! Aurinko paistoi täydellä terällä ja lämmitti välillä turhankin paljon.
Juhlatilassa oli välillä todella kuuma mutta ei se menoa haitannut :D Juhlat olivan todella onnistuneet kaikinpuolin.

Aloitimme päivän kaasojen kanssa New vision kampaamosta, jossa Marjut loihti meille upeat kampaukset. En jännittänyt ollenkaan tässä vaiheessa, vaan nautin kampaamon tuolissa istumisesta ja meikkauksesta. Kaasoni Minna on meikkaaja ja hän meikkasi minut tärkeään päivään. Oltiin kerran kokeiltu meikkiä aiemmin, vaikka on Minna minut meikannut kisoihin ja polttareihinkin.

Kampaajalta lähdettiin kohti Suomenlinnaa ja vieläkään ei jännittänyt :D

Päästiin onneksi kirkon alakertaan hyvissäajoin, koska meidän vihkiminen oli ainoa sinä päivänä kyseisessä kirkossa.

Alakerrassa oltiin n. 1h ja 30min. ennen vihkimistä ja vieläkään ei jännittänyt! Kaasot alkoivat hermoilemaan ja tärisemään ja kokoajan puhuttiin että kun lavalle ollaan menossa ja fiilis oli kuin kisapäivänä. Ihan kuin kukaan ei olisi mitään naimisiin menossa vaan tanssikisoihin ;)

Vihkimistä myöhästytettiin 5min. kun porukkaa oli jäänyt lautasta ja odoteltiin viimeisiä saapuvaksi kirkkoon. Kesäinen päivä niin suokin lautat yllättäen ihan tupaten täynnä.

Suntio tuli hakemaan minua tasan kolmelta ja sitten se oli menoa.. Jännittäminen alkoi kun päästiin pikkuveljeni kanssa kirkon eteiseen ovien taakse. Musiikki alkoi soimaan ja ovet aukesivat.. Meinasin pyörtyä!

Koko seremonia oli onnistunut ja pappi puhui kauniisti. Ei mitään pakollisia lärpätyksiä vaan kokoajan hän puhui henkilökohtaisesti vain meistä. Ystäväni Jelena lauloi kirkossa Kurkelan Rakkauslaulun ja siinä vaiheessa ei ollut kuivaa silmäkulmaa missään. Veikkaan että kaikki itkivät siinä vaiheessa. Pikkusiskonikin itki kun luki tekstiä raamatusta :) ihanaa!

Alttarilta käveltiin pois Star Warsin tahdissa :)

Siinä sitä oltiin Mies ja Vaimo <3

Juhlat jatkuivat railakkaasti Pirunkirkossa ja myöhemmin ravintola Teatterissa.







Siinä vähän tunnelmia elämäni suuresta päivästä :D

Treenijuttuja heti kun pääsen arkeen kiinni taas. Mutta taas tuli todistettua se ettei tällä ranteella enää seistä käsillä saatikka tehdä pressejä :(

Lisää kuvia juhlista kun saan kuvat järjestykseen.

- Jannina Niskala :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti