torstai 31. heinäkuuta 2014

Paluu arkeen, ihanaa!

Nyt on melkein ensimmäinen viikko takana töitä ja voi etä kun olen nauttinut. Töissä on viileää kun ilmastointi toimii hyvin ja ennenkaikkea on mahtavaa palata takaisin rutiineihin. Olen säntillinen ihminen ja tykkään aikatauluista. Näin saan aikaiseksi jotain. Lomalla tottakai on ihanaa relata ilman herätyskelloa ja aikatauluja mutta kyllä nautin suuresti myös ihan tavallisesta arjesta.
Oltiin tyttöjen kanssa viettämässä loman viimeisiä päiviä puistossa kera valkoviinin.

Arjen mukana olen päässyt taas liikuntaan kiinni, ah ihanuutta.. Lomalla tuli syötyä ja juotua vähän kaikkea mutta nyt ollaan suhteellisen hyvin päästy taas ruotuun.

Maanantaina pyöräilin työmatkat ja tiistaina kävin fressiää hikoilemassa bodystepissä. Olen muuten aina ihan hukassa siellä nopeatahtisella tunnilla mutta hyvin se menee kun ei mieti liikoja :D
Keskiviikkona miehen kanssa käytiin vauhtikestävyyslenkillä, eli 45min. keskivertoa nopeammalla vauhdilla ja kovemmalla sykkeellä. Juoksu kulki hienosti ja olo oli mahtava.
Tänään käsin taas töiden jälkeen fressillä muokkaustunnilla ja sielläkin ylläri ylläri hiki lensi ihan urakalla, vaikka salissa on hyvä ilmastointi.

Loppuviikolle on luvassa vielä parit juoksulenkit ja sunnuntaina töitä.


Ilmoittauduin tänään kaisaniemijuoksuun ja siellä olisi nyt tarkoitus juosta puolimaraton ja tälläkertaa alle kahteen tuntiin. Taktiikkana on mennä esim. 1.45 ryhmään juoksemaan niin pääsee heti alkuun hyvään vauhtiin. Saa nähä meneekö haamuraja tälläkertaa rikki :)

Ja kyllä se nyt on myönnettävä etten meinaa osallistua fitnesskisoihin tälläerää enää koska ranne ei kestä ja muut lajit ei niin kiinnosta että jaksaisi dieetata ja treenata siihen :(
Mutta kaikkea muuta mukavaa on tiedossa kuten tuo puolikkaan juoksu ja nyt paljon monipuolista treeniä salilla ja muuallakin.

 Koira rukalla on ollut niin kuuma että on joutunut käärimään sen kylmään pyyhkeeseen ja asettamaan tuulettimen eteen.
Hyviä uutisia myös koirafyssarilta eli Mila ei nilkuta enää ja sitä saa alkaa pitämään vapaanakin jopa. Vaikka ollaan me hiukan pidetty jo. Muiden koirien kanssa vapaana riehumista pitää vielä välttää. Mutta kyllä me tuosta Milasta saadaan vielä oiva metsäkoira. Alku lähti vain aika huonosti liikkeelle mutta täältä noustaan ja kovaa :D
Nyt vaan iltalenkille..

- Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti