torstai 20. maaliskuuta 2014

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Viime viikolla oli niin vauhdikasta menoa ettei itse meinannu pysyä perässä. Treenien suhteen alkoi hyvin mutta muu elämä heittikin häränpyllyä. Meillä on siis kaksi koiraa 6vuotias uros mäyris ja 7kk vanha labbis narttu. Elämä on sujunut hyvin viime viikkoon asti. Narttu alkoi alistamaan rajusti urosta ja loppujen lopuksi tilanne eteni verisiin tappeluihin. Koirat oli pakko erottaa, koska muuten olisi tullut ruumiita. Siinä samalla minä sain kokea koiran hampaat omassa kädessäni ja oikea käsi olikin hetken puoliksi pois pelistä. Nimetön ei suoristunut kunnolla ja särky oli kova. Haavoja ja ruhjeitakin tuli mutta ne ovat pieniä. Nyt uros on hoidossa ja pähkäillään täällä että miten asia hoituisi parhaiten.  Hirveä ikävä on paavoa ja pelkkä ajatus toisesta luopumisesta saa minut itkemään.

Sairasloman kunniaksi käytiin kaupoilla samalla kun kävin moikkaamassa paavoa kaverini luona. Löysin treenivaatteita ja uudet treenikengät salille. Ei tarvi enää kyykätä korkeakantaisissa juoksulenkkareisa. Löysin myös nahkatakin todella halvalla, 150 e nahkatakki lähti mukaan vain 20€ carlingsista.


Pääsin myös pitkästä aikaa punnitse ja säästä kauppaan ja, no paljon pussukoita lähti mukaan :) nyt on nautittu mitä erinäisimmistä pähkinöistä.

Salille suoriuduin hankaluuksista huolimatta vaikka selkä jäi tekemättä kun puristusvoima toisessa kädessä oli huono kivun takia. 

Nyt on uusi viikko ja uudet kujeet. Paavonkin saan luultavasti kotiin hoidosta torstaina, toivotaan parasta.

Eilen oli treenitreffit Pirren kanssa pitkästä aikaa ja vaikka penkkaaminen sattui hieman oikeeseen ranteeseen tein kuitenkin treenin kunnolla loppuun asti. Vedettiin myös leukoja kuminauhalla ja aiheutettiin naurua myös kanssatreenaajissa :)

Tänä aamuna sain mukavan viestin Marjutilta New Visionista että tyveä voitaisiin värjätä pikkuhiljaa :) nyt pidetään tytöstä hyvää huolta. Voin suositella paikkaa jos on oma kampaaja hakusessa. Mukavat kampaajat ja viihtyisä liiketila Helsingin viikissä :)

Ruokavaliosta sen verran että olisin saanut kuun loppuun asti olla punnitsematta ruokia mutta aloitin jo tämän viikon alusta punnitukset kun tuntuu varmemmalta näin :) ensi maanantaina sitte alkaa dieetti. Eli jos viikonloppuna vähän söis namuja.









4 kommenttia :

  1. Voi ei! Kahden koiran omistajana voin vaan kuvitella, miten kauhea tuollainen toisesta luopumisen miettiminen on!!!

    VastaaPoista
  2. On ollut kyllä rankkaa miettiessä noita juttuja mutta kyllä mä silti uskon toisinaan että tää kaikki järjestyy ja molemmat saa olla meillä.

    VastaaPoista
  3. Toivotaan, että hyvä ratkaisu löytyy! Meilläkin toinen koissuli on pari kertaa käynyt mustasukkaisuuksissaan toisen kimppuun, vaikka muuten ovat hyviä kavereita. Irrotti hampaat vasta, kun sai vettä niskaansa - tai kuten kerran Pepsimaxia, joka oli juuri käsilläni ;)

    VastaaPoista
  4. Juu vettä on täälläkin lentänyt niskaan kun eivät meinaa päästää irti. Nää on aika verisiä tappeluita ja epätoivo meinaa iskeä :(

    VastaaPoista