sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Akrobatiatreeniä ja viikonloppu relausta

Minulla oli perjantaina päivystysvuoro mutta kun kokoelma sai nukkua rauhassa kotona niin lauantai oli kuin vapaapäivä konsanaan. Aamusta intouduin siivoamaan hullunlailla ja iltapäivästä lähdin kaupungille tätini kanssa. Yritin etsiä itselleni kevyempää tuulta ja sadettakin kestävää kuori/shoftshell takkia mutta mieleistä ei meinannut löytyä. Lopulta tilasin netistä jack wolfskinin takin pirteän oranssinpinkkinä :)

Kävimme myös syömässä ihan ravintolassa, enkä miettinyt ollenkaan mitään määriä tai ruokavaliota. Söin hampurilaisen ja ai että kun maistui hyvältä. Meinaan noudattaa dieettiruokavaliota jatkossakin mutta en vain punnitsee ruokia niin orjallisesti. Myös viikonloppuisin saa yhtenä päivänä hiukan herkutella. Dieetillä kerkee sitten taas olemaan kun huhtikuu koittaa.
Aamut alkavat aina puurolla oli mikä tilanne tahansa. En osaa aloittaa päivää jos en saa puuroa ja kahvia. :) jotain päähän on iskostunut pysyvästi.

Perjantaina voitin töistä perjantaipullon jo toistamiseen ja nyt vuorossa oli lakukossua, saa nähdä että kuinka monta vuotta tuokin viettää kaapissa. Tai sitten vien sen lahjaksi jollekin. Odottakaa vain :) itse en siis liiemmin tuollaisia juo. 

Eilen sunnuntaina oli ensimmäiset akrobatia treenit. Pyysin entistä tanssikaveriani opettamaan minulle hieman temppuja kun hän on entinen voimistelija. No en minä ihan toivoton tapaus ole ja jotkin jutut ovat hyvinkin potentiaalisia opittavia. Jotkut taas hieman kaukaisempia haaveita :) nyt kyllä tuntee että käsillä on vietetty aikaa. Hartiat ovat aika kipeät mutta se olikin odotettavissa. Rintaa ja selkää pitää venyttää lisää jotta siltakaatoon voi mennä käsinseisonnan kautta :) nyt yläselkä on aika kireä ja rinta myös. 

Tämmöinen pikapostaus heti aamusta. Nyt töihin ja salille :)

-Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti