sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Flunssainen loppuviikko

Viikko vetää viimeisiään ja sunnuntai iltana on hyvä käydä läpi viikon tapahtumia. Alkuviikosta pääsin heti maanantaina salille ja tein rintaa, hauista ja vatsaa. Vielä oli vanha ohjelma käytössä ja pientä turhautumista on ollut ilmassa. Ihmeen paljon paljon hinkattu ohjelma alkaa vaikuttamaan treenimotivaatioon. Mutta torstaina sainkin sitten uuden ohjelman Johannalta, ah ihanaa. Jatketaan nyt kolmijakoisella ohjelmalla ja joka kolmas viikko on neljä sali treeniä. Näin vapaaohjelmalla saadaan vähän enemmän aikaa. 

Sain myös vapaaohjelmaa tukevia harjoitteita, jotka tehdään aina vaparitreenit yhteydessä tai aerobisen treenin yhteydessä. Satun kanssa laitettiin ripsiä mulle lauantaina ja samalla mietittiin muutoksia vapariin. Muutamia muutoksia siis tulee ja kaikesta oltiin oikeastaan samaa mieltä. Heikot kohdat poistetaan ja tehdään tekniikkaa puhtaammaksi.

 Perjantaina en mennyt salille vaikka olin niin ensin suunnitellut koska luulin flunssan iskevän kunnolla päälle. Olo on ollut kovin tukkoinen ja kurkku on ollut jo monta päivää kipeä. Mutta kuumetta ei ole ollut ollenkaan vaikka olo on ollut heikohko. Nyt kun kunnon tauti ei ole tullut niin en myöskään jaksa muhia kotona, joten huomenna treenaamaan :)


Muuten on ollutkin mieli maassa kun koirat eivät edelleenkään voi olla samassa paikassa. Eilen taas kokeiltiin tuoda Paavoa kotiin mutta veri siinä taas lensi heti kun koirat pääsivät sisälle. Nyt alkaa näyttää siltä että vanhemmalla uroksella on mennyt niinsanotusti kuppi nurin koska on saanut köniinsä niin monta kertaa. Olen ollut nyt yhteydessä espoolaiseen "koirakuiskaajaan" eli ongelmakoirakouluttajaan ja toivon että hän osaa auttaa meitä tässä tilanteessa. Vinkkejä hyvistä ammattilaisista otetaan vastaan myös lukijoilta. Pelkään kovin että Paavo ei osaa olla Milan kanssa enää saman katon alla. ;( hevillä en kyllä luovuta kun on tuo 6 vuotias pötkylä niin rakas vaikka onkin ärhäkkä luonne ja on historiaa pelko/ahdistuspurijana. Muuten kovin lupsakka kaveri.

Huomenna alkaa dieetti Riminin kisoja varten. Tänään on nautittu kesäjäätelöstä auringossa ja syöty sämpylää. Huomisesta lähtien taas ei mitään herkkuja ennen kisoja. Kisojen jälkeenkin saa pitää tiukkaa linjaa koska häät on heinäkuussa ;) pitää pirskeissä näyttää kauniilta ja timmiltä morsiammelta! 

Elämäni valo, Paavo thö mäyräkoira 

Mila, rakkauspakkaus tämäkin.


Huomenna uudella ohjelmalla eteenpäin ja Pirren kanssa treenailemaan. 

T. Jannina



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti