torstai 10. huhtikuuta 2014

Uutta ohjelmaa ja tyyliä

Sain pari viikkoa sitten Johannalta uuden saliohjelman ja muutoksia aiempaan tuli se että jatkossa mennään kolmella salilla viikossa ja joka kolmannella viikolla on neljäntenä treeninä kiertoharjoittelua. Saliohjelman lisäksi sain vapaaohjelmaa tukevia harjoitteita :D näin myös jää vaparille enemmän aikaa viikolla.



Olen nyt myös aloittanut lenkkeilyn, viikossa pitää tehdä yksi pitkä aerobinen ja ilmojen lämmettyä olen alkanut jälleen juoksemaan. Tai no hölkkäämistä se taitaa olla :) Milan kanssa on mukavaa juosta kun pentu on vielä niin innokas. On myös innokas hyppimään ojiin uimaan niin että meinasi emäntäkin sinne pujahtaa.
Saa nähdä jos sitä vaikka menisi parantelemaan puolimaratonin aikaa syksyllä. Pari vuotta sitten juoksin helsingissä ja ajaksi tuli 2h ja 8 min. Alle kahden tunnin olisi mukavaa päästä.

Ollaan saatu vihdoin hääkutsut postiin ja tänään ne ovat olleen perillä <3 järjesteltävää on vielä runsaasti mutta kun on aloittanut ajoissa niin mitään stressattavaa ei ole. Paljon olen saanut onneksi apuja ja tätini on tehnyt jo muutamia hankintoja meidän puolesta. Onneksi ei tarvitse ihan itse kaikkea järjestää. Mieskin on vihdoin innostunut järjestelyistä ja puuhailee kaikkea pientä. Meidän häihin tulee suosittu karkkibuffetti ja tilasin karkit urjalan makeistukusta. Tänään paketti saapui ja sisälsi yli 10kg ihania nameja. Koita tässä nyt sitten olla dieetillä kun namit tuoksuvat ihanilta.


Kävin tänään myös Marjutin käsittelyssä ja sain uutta sävyä tukkaan. Tyvi värjättiin piiloon kun totuus oli paljastumassa kaikelle kansalle:) ja laitetiin hiekan värisiä raitoja tuomaan luonnollisuutta ja syvyyttä väriin. Päälle myös tuli vaaleita raitoja kirkastamaan ilmettä :) nyt tukka näyttää erinomaiselta ja miten olenkin aina halunnut väristä tasaisen vaalean. Raidat tuovat mukavan lisän sävyyn.



Voi kun Riminin kisajärjestäjät varmistaisivat kisapäivän niin uskaltaisi varata lennot ja majoituksen. Ennen tätä varmistusta en kyllä varaile mitään. Ei kuulemma ole ensimmäinen kerta että kisat peruttaisiin. Mutta toivotaan kuitenkin ettei näin käy! Koska haluan mennä kisaamaan nyt keväällä vielä. Jos Rimini perutaan niin seuraavst kisat olisivat sitten vasta syksyllä.


t. Jannina


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti