sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Epätoivo :(

Otsikko on tuollainen siitä syystä, että usko Riminin kilpailuihin huojuu ja pahasti..
Ja koska Riminin kilpailut ovat tällä erää vikat kisat, ellen päätä vielä syksyllä kisata. Sitä en ole vielä päättänyt täysin.

Mutta siis kisat pitäisi siis olla touko-kesäkuun vaihteessa eli reilun kuukauden kuluttua. Else oli saanut aikataluja kisajärjestäjältä ja kisat on jaettu kolmelle päivälle. Fitness sarja vasta maanantaina. No se mikä tässä nyt ihmetyttää ja huolestuttaa että ilmottautuminen ei ole vielä alkanut. Aika outoa..
Lennot ollaan Pirren kanssa hankittu roomaan ja takaisin. Eli lomalle ainakin olen menossa :)

Turhauttaa treenata ja olla dieetillä, kun kisat ovat vielä hieman epävarmat. Ja vielä en ole saanut selvyyttä meidän tiimin kaikista lähtijöistä.

Mutta toivotaan nyt parasta.

Vähän on myös vapaaohjelma tuottanut tuskaa ja hampaiden kiristelyä. Muutamat viimeiset liikkeet eivät vielä ota sujuakseen mutta kaippa se tästä suttaantuu :) pakko siihen on uskoa.

Vaikka viikolla on ollut paljon töitä ja migreeniäkin yhtenä iltana/yönä. Niin olen saanut kaikki treenit suoritettua niin kun on suunniteltukkin. Huomenna taas pyörällä töihin jos ei ole pakkasta aamulla.
Ihanaa että aamuaerobisen pääsee polkemaan. Nautin hyötyliikunnasta ja työmatkapyöräily on oiva tapa liikkua melkein huomaamatta.

Tiistai iltaisen migreenikohtauksen jälkeen on pyörryttänyt ajoittain aika hurjasti. Esimerkiksi eilisen jalkatreenin lomassa huimaus oli aika suurta. En tiiä mistä se johtuu mutta pitää varata aika hierontaan, jos vaikka niska ja selkä on niin juntturassa taas.

Perjantaina oli kevään/kesän ensimmäisen treassin aika. Itse toki join light limua ja muut olutta ja viiniä. Pikkasen teki siideriä mieli mutta nautin silti terassifiiliksestä ja ilmasta vaikka alkoholia en juonukkaan. Ei sitä alkoholia aina tarvitse lipittää.

Ollaan melkein koko viikonloppu tehty kevätsiivousta. Kämppä on puunattu ja parvekekalusteet on öljytty. Ostettiin ikkunanpesulaite jolla olen pessyt nyt ikkunat ja parvekelasit :D mahtavaa! Vielä pitää hankkia parvekkeelle kukkia, jotka voin tappaa sitten kun en kastele niitä tarpeeksi. Valitettavaa mutta joka vuosi käy näin. no can do!

-Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti