maanantai 10. maaliskuuta 2014

Fitness Helsinki 8.3.2014

Huh nyt on kisat käyty ja huikea kokemus se oli. Nyt on relattu muutama päivä ja syöty hyvällä omatunnolla. No kisavalmistelut aloitettiin torstaina oikeastaan jo. Sokeroinnin jälkeen aloitettiin levittämään kisaväritystä iholle. Minä käytin Jan tanan competition tania ja hyvä väri saatiinkin aikaan. Tosin kerroksia joutui laittaman aika monta jotta väristä tuli tarpeeksi tumma ja oikeastaan olisi saanut olla vielä tummempi.

Perjantaina lisättiin muutamaan otteeseen väriä ja syötiin hyvin mautonta ruokaa. Perjantaina oli myös messukeskuksessa meidän seuran esittäytymistä fitnesslavalla, tanssittiin freddyn vaatteissa ja urheiluliivit tarjosi shock absorber. Illalla oli sitten kisaan rekisteröityminen holiday Inn hotellissa. Sitten päästiin vihdoin levittämään lisää väriä ja viinilasillisen jälkeen nukkumaan.



Freddyn housut

Kisa aamu alkoi aikaisin taas jälleen värin levityksellä ja meikkaamisella. Kampaajalle minulla oli aika klo 8.30

Hiukseni laittoi Marjut New Visionista ja kampauksesta tuli loistava. Hiukset pestiin, föönattiin, kiharrettiin ja otsatukka letitettiin ja loput sitten ponnarille kun vapaaohjelmassa tukan oli oltava kiinni.







Vapaaohjelman jälkeen aukaisin hiukset bikinikierrokselle.


Vapaaohjelman koreografi satu ja minä.

Jännitys iski oikeastaan vast juuri ennen lavalle menoa ja voi kun olisin toivonut sen tulevan jo aiemmin. Koska en saanut yhtään koota itseäni kunnolla kun minut jo käskettiin mennä tanssimaan vapaaohjelmaa. Musiikki pärähti päälle ja minä vedin sydämeni kyllyydestä. Jopa liian kovaa eli edistin ensimmäisen biisin ajan ja kulutin liikaa voimia. Sain Koreosta jälleen kun musiikki vaihtui mutta tiesin silloin jo epäonnistuneeni. Harmittaaaa.. Todellakin harmittaa, koska treenit ovat menneet niin putkeen viimeist pari viikkoa ja tämänlaisia edistämisongelmaa ei ole ollut. Mutta siitä oli pakko päästä yli koska oli hiukan aikaa valmistautua bikinikierrokseen. 

Bikinikierrokselle lähdin innoissani, koska olin todella tyytyväinen kuntooni ja bikineihini. Juuri ennen kuin astelin lavalle alkoi pohkeeseen ulkosyrjät kramppaamaan aika pahasti ja sekös hankaloitti korkokengillä kävelemistä. Yritin kävellä niin itsevarmasti ja luontevasti kuin suinkin vain pystyin mutta luulen että sieltä paistoi pahasti läpi kokemattomuus ja huikea jännittäminen. Loppujenlopuksi olin tyytyväinen kuitenkin lopputulokseen ja sitten oli määrä odotella palkintojenjakoa. 

Tiesin etten tule olemaan kolmen parhaan joukossa, mutta jännitin valmentajanaan Johanna Lindin puolesta että tulisiko vihdoin paljon haluttu voitto ja pro kortti. No se jäi muutaman Pisteen päähän ja Johanna tuli sarjassamme toiseksi. 


Itse sain vasta tietää että vapaaohjelmakierroksen jälkeen olin 7. Sijalla ja bikikierros oli tiputtanut minut täysin hännille. No tämä tuli kyllä todella yllätyksenä ja suuri pettymys purkautui itkupotkuraivareina kotona. Kun muutamat vapaaohjelman eivät olleet mielestäni parempia kuin minun mutta tuomarit olivat muuta mieltä. Ja minkäs sille sitten taas voi. Olisin omasta mielestäni kuulunut korkeammalle sijalle kuin 10. Mutta tästä on nyt vain ponnisteltava ylöspäin ja parannettava lavaesiintymistä ja presenssiä lavalla.  Pidetään Johannan kanssa palaveria tälläviikolla kisoista ja mietitään että mitä lähdetään parantamaan. 

Nyt on herkkuja syöty tarpeeksi ja huomenna palataan ruokavalioon, onhan Riminin kisoihin enää 80 päivää jäljellä. Tavoitteena on saada lisää lihaksia, kisakuntoa kireämmäksi ja meinaan opetella muutaman uuden tempun. Vapaaohjelmaa mietitään vielä, jos sitä lähdettäisiin vähän muuttamaan vielä parempaan suuntaan :)

Suuret kiitokset kaikille jotka auttoivat kisaan valmistautumisessa, New vision ja ninka. Erityisesti Johanna ja Satu jotka piiskasivat minua kisakuntoon. Erityiskiitos kuuluu rakkaalle avomiehelleni joka kerta toisensa jälkeen jaksoi kuunnella kiukutteluitani ja auttoi eväiden kanssa sillon kun ne sattuivat unohtumaan kotiin :) kiitos myös upeille ihmisille jotka tulivat kannustamaan kisoihin sankoin joukoin, teistä sai paljon energiaa kun kannustukset kuuluivat lavalle asti, ihanaa!



T. Jannina


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti