sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tuplatreenipäivä

Viikonloppu pulkassa ja huomenna taas töihin. Ensi viikolle onkin luvassa extra paljon duunia mutta kyllä sitä aina viikosta selviää.

Lauantai meni siskon ja kummipojan kanssa Disney on Ice jää showssa. Liikaa lapsia ja lapsen mielisiä minun mieleeni mutta lapsen takia siellä oltiin. Mentiin meidän tädin luokse esityksen jälkeen ja ruokailun jälkeen 3 vuotias poika päätti heittää matkamuistokolpakolla minua suoraan otsaan!. Näin vaan kun lapsi ottaa kiekonheitto asennon ja seuraavana muki oli mun otsassa ja minä näin tähtiä. Kivat mulle siis! Lapset arvostavat siis tämmöisiä reissuja näin paljon. :D


No siitä on selvitty päänsäryllä ja pienellä kuhmulla. Tänään oli vuorossa lapsivapaa päivä ja vapaaohjelma treenit Sadun kanssa. Kisiksellä päästiin koreografiasaliin treenaamaan hyvällä onnella. Tässä vaiheessa ei auta muu kuin vetää ohjelmaa läpi ja läpi ja läpi.. niin aerobinen kunto kasvaa kokoajan. Ohjelma sujuu hyvin ja melko hyvällä energialla puolenvälin yli mutta viimeinen neljännes alkaa näyttää jo siltä että hieman jalka painaa ja hengästyttää. Mutta se paranee kokoajan.

Ideoitiin myös vapariasua ja treenasin tulevalla alaosalla. Piti testata ettei haaroista näy katsojille liikaa :D Mielelläni laittaisin pitkät housut mutta se ei varmaan tässä lajissa ole niin hyvä. Strasseja on nyt liimailtu yläosaan ja säästösyistä olen irroittanut vanhasta kisapuvusta swarovskin kiviä ja strasseja sormen ruvella. Yläosa pitäisi vielä ommella ja muokata sopivaksi.


Kävin lauantaina kokeilemassa kisabikineitä saharalla espoossa. Biksut olivat valmiina ja vain koristukset puuttuivat. Alaosa kiristää pikkuisen "jenkkiksiä" mutta toivotaan nyt että silläkin osastolla tapahtuisi merkittäviä kiristymisiä seuraavan kuukauden aikana :D Paino on ainakin vihdoin taas tullut himppasen alaspäin ja nyt ollaan 61.9kg Vielä muutama kilo oikeista paikoista niin saatan olla tyytyväinen :D

Perjantaipullokin tuli voitettua töissä. Pullo saa odottaa kisojen jälkeiseen aikaan, jos nyt juon silloinkaan :D

Nyt ruokaa nassuun ja viimeinen salitreeni tälle viikolle olisi vuorossa. Selkäosastoa, hyi! en tykkää. Jostain syystä selän treenaminen ei ole mielekästä ollenkaan.
Ja vinkkinä kaikkien kisaajien avopuolisoille. Älkää syökö dieettiläisen eväitä! Meinaan hieman rupesi kiristämään kun huomasin minun eväiden kadonneen miehen suuhun!

-Jannina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti